Mie10052022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Ce spune Adrian Năstase după ce a devenit socru mare

adrian nastase nunta andrei nastase bianca ciuvatZi mare în familia fostului premier, Adrian Năstase! Fiul său cel mare, Andrei, s-a căsătorit cu femeia cu care se iubeşte de şapte ani, designerul Bianca Ciuvăţ. Tânăra a arătat superb la cununia civilă. Ea a purtat o rochie albă cu imprimeu floral prin care i s-a zărit burtica de gravidă şi şi-a asortat ţinuta cu flori naturale pe care şi le-a prin în păr şi cu un buchet din trandafiri şi orhidee.

Evenimentul a fost unul discret, dar fostul premier promite că la botez vor fi invitate toate rudele celor doi. Mândru de fiul său, politicianul a scris pe blogul personal cum a decurs ziua de sâmbătă ( 28 ianuarie) în familia Năstase.

 "Andrei şi Bianca au hotărât să se căsătorească şi să ofere o familie copilului lor ce va veni peste câteva săptămâni. Ceremonia de ieri a fost o ceremonie simplă, la starea civilă şi la biserică, doar cu părinţii şi cu naşii, în aşteptarea momentului când, la vara, vor invită toate rudele şi toţi prietenii să le împărtăşească această bucurie, la botezul fiului lor. Interesant, ieri, a fost prima zi din Anul Nou chinezesc, Anul Cocoşului de foc, şi a început un nou ciclu de 12 ani. Să aducă tuturor bucurii, sănătate şi bunăstare!", a notat fostul prim-ministru. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: