Mie10052022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

A primit despăgubiri de 1,25 de milioane de dolari pentru că profesoara nu i-a dat voie să meargă la toaletă

A primit despăgubiri de 1,25 de milioane de dolari pentru că profesoara nu i-a dat voie să meargă la toaletăPentru că nu a fost lăsată să meargă la toaletă de o profesoară prea strictă, o elevă din California a primit despăgubiri de 1,25 milioane de dolari, după ce a fost nevoită să urineze într-o găleată în spatele clasei, relatează AFP. Un tribunal din San Diego a luat miercuri această decizie în favoarea fostei eleve a liceului Patrick Henry, care a depus plângere în urma incidentului petrecut în 2012 şi pentru care a cerut iniţial o indemnizaţie de 25.000 de dolari.

Potrivit plângerii, adolescenta care avea atunci 14 ani nu a fost lăsată să meargă la WC din cauza regulamentului foarte strict al liceului. Profesoara i-a sugerat să facă pipi într-o găleată într-un dulap din spatele clasei şi apoi să verse găleata în chiuvetă.

Acest episod umilitor i-au atras elevei jigniri şi texte obscene din partea colegilor şi au împins-o chiar spre o tentativă de sinucidere, a explicat fata în cursul procesului care a durat trei săptămâni.

"Acest lucru nu ar fi trebuit să i se întâmple niciodată unei fete de 14 ani", a declarat pentru AFP avocatul său, Brian Watkins, care a admis că este vorba de unul din dosarele sale "cele mai neobişnuite".

El a asigurat că fata, în prezent în vârstă de 18 ani, este mulţumită de verdict şi că face în continuare psihoterapie, adaugă Agerpres. vezi mai multe...
sursa:jurnalul.ro

Stiri mai vechi: