Mie10052022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Secretul siluetei de invidiat a Deliei! Artista nu merge obsesiv la sală

delia plaja vacanta thailandaDelia a recunoscut că este o femeie cu forme şi nu face mari eforturi ca să aibă dimensiuni de fotomodel, dar metabolismul o ajută să-şi păstreze silueta în limite normale. Artista s-a întors din vacanţa de trei săptămâni pe care a petrecut-o în Asia şi a urcat direct pe scenă. Cu bateriile încărcate, solista a povestit cum arată zilele ei de relaxare, atunci când fuge din ţară ca să se răsfeţe în locuri puţin cunoscute de alţii.

La fiecare început de an, Delia alege Thailanda, Vietnam şi Cambodgia ca să se relaxeze şi în 2017 a mers pe aceeaşi reţetă. Fuge de locurile aglometare şi bate doar drumurile de ea ştiute, unde turiştii nu prea am acces. Artista a mărturisit că unul dintre secretele siluetei ei este mersul pe jos. 

"În Bangkok nu am luat taxi pentru nicio destinaţie! Am mers şi cu biciclete. M-am dus şi la sală, am alergat, am făcut cardio! Nu la modul obsesiv! Nu am ocolit sala. Am fost de două-trei ori în vacanţa asta.

Sunt activă, înot, se întâmplă ceva în ziua respectivă. De obicei alegem locurile cele mai frumoase, mai puţin aglomerate, insuliţe doar de noi ştiute. No make-up în vacanţă! Tenul e mai frumos fără tone de lucruri pe el. În primul rând că araţi ca femeie mai tânără. Ăsta e un motiv pentru care plec în vacanţă ca să scap de rutina asta. Trezit, machiaj, filmări, emisiune! Îmi ţin părul prins, necoafat. Am ajuns de dimineaţă (joi, 26 ianuarie). Am dormit pe avion, cum se poate dormi şi sunt pregătită de concert", a spus Delia într-un interviu pentru Antena 1. Vedeta a regrtat că nu s-a aflat în România pentru a vedea nămeţii de zăpadă. "Mi-a părut rău că nu am fost în ţară pentru că nu degeaba am cerut eu zăpadă. Am sperat când mă întorc să o prind. Măcar pentru două zile să ningă. Mie îmi place să dau la lopată. Vreau să alerg în parc şi să fie zăpada mare", a mai spus solista. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: