Lun08082022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Reacția lui Tudor Chirilă, după ce Dragnea a spus că Adamescu a murit în penitenciar: „Era clinică privată!”

tudor chirila liviu dragnea adamescuLiviu Dragnea a afirmat că Ministerul Justiției ar trebui să prezinte o situație cu numărul persoanelor decedate în penitenciare, în contextul Legii Amnistiei și Grațierii. Președintele PSD a menționat că „un om a murit în penitenciar”, referindu-se la Dan Adamescu. Însă, omul de afaceri a murit într-o clinică privată.

La scurt timp după declarația făcută de liderul PSD, pe rețelele de socializare au apărut și reacțiile. Printre cei deranjați la culme de afirmația lui Liviu Dragnea a fost și Tudor Chirilă, car ea scris un mesaj pe Facebook. „Adamescu (Dumnezeu să-l ierte) a decedat într-o clinică privată, nu în penitenciar. Cât de naiv să fii să crezi că lui Dragnea chiar îi pasă de altceva sau altcineva decât de procesul lui care are termen de judecată pe 31 ianuarie?”.

După ce aproximativ 28.000 de oameni au ieșit în stradă, în Capitală, susținuți de alte mii de oameni din celelalte orașe ale țării, Liviu Dragnea a încercat, din nou, să apere legea amnistiei și grațierii, cea care a scos oamenii în stradă, numai că a gafat destul de rău.

„Totuși azi-noapte a murit un om în penitenciar. Acel om nu fusese condamnat la moarte. Eu cred că Ministerul Justiției, în foarte scurt timp, să arate câți au murit în închisorile din România, că poate e bine ca toți să știm”, a declara președintele PSD.

Omul de afaceri Dan Adamescu a murit la vârsta de 68 de ani, într-o clinică privată. În septembrie, acesta fusese transferat de la Penitenciarul Jilava la Spitalul de Urgență Florească, în baza documentelor medicale depuse de avocați. A fost internat pentru investigații, în vederea unei operații la genunchi și pentru montarea unei proteze.

Ulterior, în baza recomandărilor unui medic de la Spitalul Floreasca, Dan Adamescu a fost transferat la un spital privat, unde s-a și stins din viață. vezi mai multe...
sursa:click.ro