Mie10052022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Nimeni nu a crezut că o va face, dar DONALD TRUMP s-a decis! A semnat oficial documentele pentru construcţia de la graniţa cu Mexic!

Nimeni nu a crezut că o va face, dar DONALD TRUMP s-a decis! A semnat oficial documentele pentru construcţia de la graniţa cu Mexic!Preşedintele SUA, Donald Trump, a semnat miercuri ordonanţa executivă care prevede construirea unui zid la frontiera cu Mexicul, relatează presa americană. Pe de altă parte, preşedintele Mexicului, Enrique Pena Nieto, a transmis că statul mexican nu va plăti pentru acest zid, însă a precizat că este dispus să ajungă la un acord cu oficialii americani, pe această temă, anunţă Mediafax.ro.

Mexicul nu va plăti pentru zidul de frontieră al lui Donald Trump, a declarat preşedintele Mexicului, Enrique Pena Nieto, într-un mesaj adresat naţiunii, potrivit BBC. Acesta a declarat că "deplânge" planurile barierei, adăugând că "Mexicul nu crede în ziduri". Acesta nu a făcut nicio menţiune asupra anulării sau amânării călătoriei sale la Washington de pe 31 ianuarie pentru a se întâlni cu preşedintele SUA. Donald Trump a semnat un ordin executiv pentru construirea "unei bariere fizice impasibile" şi a insitat ca Mexicul să plătească pentru aceasta.

Enrique Pena Nieto a spus: "Am spus de nenumărate ori şi repet: Mexicul nu va plăti niciun zid. Ideea zidului a apărut pentru că Mexicul ia în discuţie noi reguli asupa cooperării, a comerţului, investiţiilor, securitpţii şi a imigraţiei în regiunea Americii de Nord. În calitate de preşedinte, îmi asum complet responsabilitatea de a apăra interesele statului şi ale mexicanilor. Ţinând cont de raportul final al funcţionarilor din  Washington DC şi a sfaturilor din partea camerei de comerţ şi a guvernatorilor, voi dedice următorii paşi.", a precizat acesta. vezi mai multe...
sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: