Vi10222021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

O tanara de nici 22 de ani este ADEVARATA eroina din Bamboo!

Nimeni nu a vorbit pana azi despre sacrificiul sau! A iesit ultima din clubul in flacari, dupa ce s-a asigurat ca toata lumea a fost salvata! Acum este in spital, la Terapie Intensiva! Cine este “salvatoarea” Alexandra?

Inca de sambata, autoritatile au anuntat ca din cei cativa zeci de raniti care au ajuns la spital dupa incendiul din clubul Bamboo, unul singur se afla la Terapie Intensiva, fiind mai grav ranit, dar in afara pericolului.

Nu au fost date insa amanunte despre cine este persoana de la Terapie Intensiva, insa acum Joshua Castellano a precizat ca persoana respectiva nu a ajuns la spital in coma, asa cum se vehiculase, dar ca este intubata.

“Este o angajata care si-a facut job-ul pana la sfarsit. A stat acolo pana cand a iesit toata lumea. Pentru asta a fost instruita. A inhalat mai mult fum si i s-a facut, normal, rau. La spital i-au facut mai mult rau decat bine, ca au ranit-o cand au intubat-o. Pentru asta va sta mai mult”, a precizat patronul clubului.

De fapt, putini stiu ca Alexandra, pentru ca asa o cheama pe tanara aflata acum in spital, poate fi considerata eroina din Bamboo. Angajata clubului a iesit ultima din locatia in flacari, asigurandu-se ca nu a mai ramas nimeni inauntru. Din acest motiv, ea a inhalat mult fum si a fost la un pas de moarte. vezi mai multe...
sursa:wowbiz.ro