Joi12082022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Ultima modă în materie de sex. Tot mai multe femei fac asta

Moda bizaraDimensiunea şi aspectul sânilor sunt puse iarăşi în faţa judecăţii şi în faţa unui nou trend care începe să ia amploare.

Un nou trend încearcă să reconsidere ce este normal când vine vorba de aspectul sânilor. Experţii de la „The Plastic Surgery Group", citaţi de „The Independent", şi-au publicat previziunile în tendinţele estetice pentru 2017 şi arată că mameloanele mai mici vor fi la modă.

„Avem o creştere de 30% a cererilor din partea femeilor care solicită o dimensiune mai mică a mameloanelor, spre deosebire de anul trecut", a spus chirurgul plastician Mo Akhavavani.

„Femeile au început să pună tot mai mult accent pe partea aceasta", a mai zis el. Astfel, „The Plastic Surgery Group" a efectuat un studiu pe 131 de participante care au fost rugate să evalueze gradul de atractivitate a unor dimensiuni diferite de mameloane.

Dimensiunile mai mari de 50% din sân au fost considerate prea mari, a arătat studiul, citat de adevarul.ro. „Am descoperit că participantele cu mameloane de dimensiuni mai mici aveau un nivel ridicat al atractivităţii în comparaţie cu celelalte", a adăugat Akhavavani. vezi mai multe...
sursa:realitatea.net