Dum09252022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Harry Ilan Laufer, numit secretar de stat. Soțul Alinei Laufer e cel mai sexy ministru din Guvernul Grindeanu

Harry Ilan Laufer numit secretar de stat Soțul Alinei Laufer e cel mai sexy ministru din Guvernul GrindeanuHarry Ilan Laufer, cunoscut pentru că a intermediat aducerea H&M în România, a fost numit miercuri prin decizie a premierului Sorin Grindeanu secretar de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat.

Managerul Harry-Ilan Laufer este un susţinător declarat al PSD, el apărând în clipurile electorale ale partidului.

Omul de afaceri a deținut în România firmă de consultanță în imobiliare H&L Retail Group, iar în Republica Moldova a coordonat relansarea Centrului Comercial „Grand Hall” și s-a implicat și în afaceri cu cosmetice.

În noiembrie 2014, în campania electorală pentru alegerile prezidențiale, presa a scris că omul de afaceri a primit amenințări antisemite după ce și-a exprimat pe Facebook susținerea pentru candidatul PSD Victor Ponta și a anunțat că a votat pentru acesta.
E căsătorit cu fosta nevasta a lui Jorge

Laufer este căsătorit cu Alina Crăciun, fosta soție a vedetei Antena 1 George Papagheorghe, cunoscut mai bine drept Jorge. Alina Crăciun s-a căsătorit cu Jorge în anul 2000. Au avut parte de o nuntă ca în basme și de o poveste de dragoste frumoasă, însă relația lor s-a degradat, iar în 2012 au hotărât să divorțeze. Cei doi au împreună o fetiță în vârstă de 5 ani, Carina Maria. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: