Lun08082022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Cluj-Napoca, orașul căsătoriilor

No automatic alt text available.

Clujul este cel mai dinamic oraş după capitală în materie de căsătorii. Municipiul are inclusiv o aplicaţie online care le permite tinerilor să-şi programeze cununia civilă foarte ușor, oricând ar dori pe parcursul anului şi la orice oră. În acest an, până în data de 9 ianuarie, peste 1600 de tineri și-au programat deja data pentru căsătorie (812 cupluri).

”Am avut plăcerea de a participa la deschiderea evenimentului Nunta la Palat, care se desfășoară în acest  weekend la Muzeul de Arta Cluj-Napoca. Sunt convins că, din acest punct de vedere, Clujul este locul cel mai potrivit pentru a prezenta tot ceea ce este mai bun în materie de căsătorii, nunţi, materiale de pregătire, pentru că suntem oraşul în care căsătoriile reprezintă deja un brand al nostru. Cluj-Napoca oferă un cadru romantic în Parcul Central unde, din perioada primăverii până toamna târziu, cuplurile pot să îşi celebreze acest eveniment frumos din viața lor, spunând "da" într-o atmosferă superbă. Le urez tuturor viitorilor miri Casă de piatră și o viață fericită împreună!", a spus primarul Emil Boc.

În prima oră de funcționare din acest an a sistemului de programare online a datei și orei pentru căsătoria civilă, Primăria Cluj-Napoca a înregistrat 124 de cereri, față de 64 de cereri în 2016. Până în data de 9 ianuarie numărul programărilor s-a ridicat la 812!

Data cea mai solicitată este 27 mai 2017, când deja sunt programate 35 de căsătorii. Următoarele date în ordinea programărilor deja efectuate sunt 20 mai și 1 iulie, respectiv 29 iulie 2017, cu câte 29 de programări.

Image may contain: one or more people

Image may contain: people sitting, table and indoor

Image may contain: 1 person, table and indoor

Image may contain: 2 people, people smiling, wedding

Image may contain: one or more people, sky and outdoor

 

Stiri mai vechi: