Sam10162021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Totul despre "printesa" lui Liviu Dragnea! Fiica liderului politic adora accesoriile de lux si conduce o masina de 40.000 de euro!

Alexandra este iubita solistului Alex Mataev, a obtinut media 9,78 la BAC si e o studenta silitoare.

Liviu Dragnea nu mai are nevoie de nicio prezentarea. Liderul celui mai puternic partid din Romania este un politician influent, puternic si notoriu, declaratiile sale pe orice tema fiind difuzate de dimineata pana seara la posturile tv de stiri.

Ei bine, dincolo de barbatul care joaca dur pe scena politica, Dragnea este un tata care ar face orice pentru fiica lui. Mostenitoarea politicianului, Alexandra (22 ani), este o tanara care a stat departe de localurile mondene, nu a fost implicata in scandaluri si a avut intotdeauna rezultate bune la invatatura, la BAC obtinand media 9,78.

Alexandra este studenta la Facultatea de Limbi Straine, avand de mica o inclinatie catre acest domeniu, iar in timpul liber calatoreste prin tara, merge la cinematograf, la teatru sau la concertele iubitului ei, Alex Mataev, un artist cu potential care s-a afirmat la un concurs de talente.

Cei doi indragostiti formeaza un cuplu de patru ani si sunt nedespartiti, indragostitii iesind foarte rar separat, fiecare cu prietenii lui. Frumoasa Alexandra s-a obisnuit cu statutul de iubita de trubadur si are mare grija sa nu-l eclipseze pe partenerul ei de viata in fata camerelor, cand il insoteste pe solist la evenimente mondene tanara facand tot posibilul sa ocoleasca lumina reflectoarelor. vezi mai multe...
sursa:wowbiz.ro

Stiri mai vechi: