Vi01282022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Victor Becali află dacă va fi eliberat din închisoare. Magistrații Tribunalului Constanța decid soarta fostului impresar

Victor Becali află dacă va fi eliberat din închisoare Magistrații Tribunalului Constanța decid soarta fostului impresarVictor Becali află dacă va fi eliberat din închisoare. Magistrații Tribunalului Constanța judecă, vineri, primul termen în dosarul în care procurorii DNA au atacat decizia de eliberare condiționată a lui Victor Becali, pronunțată de Judecătoria Medgidia.

Pe 6 decembrie, magistrații Judecătoriei Medgidia au admis cererea de eliberare condiționată a lui Victor Becali, care este închis la Penitenciarul Poarta Albă.

    „Dispune eliberarea condiţionată a condamnatului Victor Becali, deţinut în Penitenciarul Poarta Albă pentru executarea pedepsei aplicate prin sentinţa penală nr. 238/2012 a Tribunalului Bucureşti, Secţia I Penală, mandat nr. 431/2014, dacă nu este reţinut sau arestat în altă cauză“, potrivit minutei instanței de judecată.

Aceasta este a doua cerere de eliberare depusă de fostul impresar.
Victor Becali află dacă va fi eliberat din închisoare pentru „Dosarul Transferurilor”

Victor Becali a fost condamnat la 4 ani şi 8 luni, alături de alţi şapte mari ai fotbalului: Gică Popescu, Cristi Borcea, Ioan Becali, Victor Becali, Mihai Stoica, Gigi Nețoiu, George Copos și Jean Pădureanu. Aceştia au primit pedepse între trei ani și o lună și șase ani și patru luni de închisoare.

Faptele săvârșite de cei opt oameni din fotbal au provocat un prejudiciu total de aproape 1,5 milioane de dolari în dauna statului și de peste 10 milioane de dolari în dauna a patru cluburi de fotbal, o parte dintre banii obținuți din transferuri fiind „spălați” prin intermediul unor firme off-shore, potrivit procurorilor DNA.

În 14 septembrie, fratele lui Victor Becali, Ioan Becali, a fost eliberat condiţionat din închisoare, printr-o decizie a Tribunalului Ilfov, după ce a executat doi ani şi jumătate din pedeapsa de şase ani şi patru luni de închisoare. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: