Lun08082022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Alina Vidican a decis ce face cu banii lui Borcea, la Miami! În afacere vor fi implicați doar români

Plecată la Miami după divorțul de Cristi Borcea, Alina Vidican a decis, în sfârșit, ce va face cu viața ei de acum înainte. Astfel, după ce s-a tunat bine, ”garnisindu-și” trupul cu niște forme care ar face și un călugăr mut să fluiere după ea, fosta soție a omului de afaceri a decis să își diversifice portofoliul.

Mai exact, Alina Vidican, susțin surse din apropierea ei, vrea să investească sume importante de bani în afaceri de care, până acum, s-a tot ocupat. Ideea i-a venit, pare-se, după ce, de Revelion, alături de fratele și de cumnata ei, s-au distrat de minune, o noapte întreagă, într-un local de fițe situat pe malul Oceanului.

Astfel, ne-a spus un român stabilit în Florida, Alina Vidican a început să caute personal specializat în domeniul restaurantelor, ea urmând, conform planurilor făcute, să preia două asemenea localuri din însoritul oraș american.
Mai mult decât atât, Alina este decisă, dacă restaurantele vor avea succes să investească și într-un hotel, cu atât mai mult cu cât, de-a lungul timpului, a căpătat experiența necesară, la Timișoara, ea fiind cea care a condus afacerea fostului ei soț din orașul de pe Bega.

A negociat divorțul aproape un an
Cristi Borcea şi Alina Vidican au divorţat, în luna noiembrie, punând capăt unui mariaj de 5 ani. Separarea oficială a avut loc la Penitenciarul Poarta Albă, acolo unde fostul acţionar de la Dinamo era încarcerat, şi nu într-un cabinet notarial, aşa cum se aştepta toată lumea. După aproape un an în care au tot negociat despărțirea, Cristi Borcea este un bărbat liber să-şi refacă viaţă, cei doi fiind protagoniștii celei mai siropoase şi, totodată, scandaloase telenovele din showbiz-ul mioritic. Aflat după gratii, acesta a divorţat de Alina Vidican, mama a doi dintre copiii pe care îi are. Divorţul a fost semnat în prezenţa avocaţilor şi, atât Cristi Borcea cât şi Alina Vidican au decis să rămână în relaţii amiabile, de dragul copiilor. Între timp, Cristi Borcea îşi ispăşeşte cei 6 ani şi patru luni de închisoare la care a fost condamnat în "Dosarul transferurilor". vezi mai multe...
sursa:spynews.ro

Stiri mai vechi: