Vi09172021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Soţia lui Mutu, graviduţă sexy în 7 luni!

adi mutu, sotie, gravida, baietel, dinamoDupă două căsnicii eşuate, Adrian Mutu a tras lozul câştigător, iar Sandra Bachici pare femeia perfectă pentru el. Unde mai pui că, în primăvară, îl va face tătic pentru a patra oară! Şi deşi e gravidă, bruneta ţine casa cu o mână de fier, lăsându-şi soţul să se ocupe, liniştit, de treburile manageriale de la clubul Dinamo.

Cu o haină de blană şic, pantaloni sport, cizme îmblănite, o coafură lejeră, un machiaj discret şi cu burtica de graviduţă, ascunsă sub un pulover negru. Aşa au surprins-o recent fotoreporterii Click! pe Sandra Mutu, plimbându-se prin Bucureşti nu după hăinuţe şi parfumuri, ci după de-ale gurii, pentru casă. Pe lângă mâncare, Sandra a cumpărat o groază de suluri de saci menajeri, dar şi mai multe produse de curăţat. De remarcat că, deşi a intrat în ultimul trimestru de sarcină, timişoreanca poate concura şi acum la Miss România, titlu pe care oricum l-a câştigat în 2010. Aşa cum ne spunea într-un interviu recent, Sandra nu a luat mult în greutate, însă o ajută şi anii puţini pe care îi are, dar şi faptul că îşi poate ţine poftele în frâu.

“Legat de pofte, sincer, eu cred că e exagerată ideea în sine. Părerea mea e că îţi induci poftele şi, oricum, nu trebuie să fii gravidă ca să pofteşti la câte o prăjitură sau un anumit fruct, zic eu. De exemplu, eu simt nevoia să mănânc câte o supă sau o ciorbă, iar asta zilnic. Alimentaţia mea e la fel ca înainte, mănânc câte puţin din toate”, ne-a spus ea. La începutul lunii, Adrian Mutu, manager al clubului Dinamo, şi-a răsfăţat soţia în Dubai, la unul dintre cele mai scumpe restaurante din zonă. În primăvară, Sandra va naşte un băieţel, care va fi botezat Adrian, ca tatăl lui. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: