Vi09172021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Valentina Pelinel apelează la ajutorul divin pentru a-l avea alături pe Cristi Borcea. Se roagă în fiecare seară și merge la biserică

EXCLUSIV Valentina Pelinel apelează la ajutorul divin pentru a-l avea alături pe Cristi Borcea Se roagă în fiecare seară și merge la bisericăVedeta suferă și se topește pe picioare pentru că nu-l poate avea lângă ea pe tatăl copilului său. Valentina Pelinel apelează la ajutorul divin pentru a-l avea alături pe Cristi Borcea.

”Cu un ochi plânge, și cu altul râde”, de ceva timp, mai precis de aproximativ șapte luni, de când Valentina Pelinel l-a adus pe lume pe Milan. Blonda este fericită că a devenit mamă și că l-a făcut tată pe bărbatul despre care spune că-l iubește enorm. Și care, în prezent îi aparține, după ce acesta a divorțat, oficial, de Alina, cea de-a doua sa soție.

Dar, în același timp, ea suferă în tăcere, pentru fiecare zi pe care fostul acționar dinamovist o petrece în penitenciar, departe de ea și de fiul lor. Foarte credincioasă, Valentina face deseori drumul până la biserică. Acolo unde, povestesc apropiații acesteia, ea se roagă în liniște, pentru sănătatea familiei, și în special pentru Cristi Borcea. Același lucru îl face și acasă, aproape în fiecare seară! Deseori, Valentina uită să și mănânce, cu gândul la problemele care o frământă intens. Ea-și face griji de fiecare dată când află că iubitul său nu se simte prea bine, și se consumă pentru acesta.

    ”Cristi este persoana pe care o iubesc cel mai mult. Nu-mi arde să fac petreceri, atâta timp cât el se află în spital, în situația în care este. Cea mai mare dorință a mea este să-l avem lângă noi”, mărturisea aceasta, pentru Libertatea.

Îi face declarații în momente grele

Problemele de sănătate pe care le-a avut Cristi Borcea, în penitenciar, în ultima perioadă, nu i-au făcut prea bine nici Valentinei. Ea a slăbit foarte mult, spre îngrijorarea apropiaților și deseori a fost văzută cu lacrimi în ochi. De fiecare dată când află că iubitul său a ajuns iar pe mâna medicilor, Valentina îl încurajează cu câte o declarație de dragoste.

    ”E mai bine Cristi, a avut trei intervenții la picior, a făcut un tratament la inimă, de 7-8 ore pe zi, perfuzii, care nu este uşor deloc. Îi zic că-l iubesc, asta îi dă putere. E cel mai important bărbat din viața mea. Dacă nu era el, nu era Milan”, a spus, recent, Valentina Pelinel. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: