Ma11292022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

LEO de la Strehaia, audiat la DNA! 1.000.000 de EURO: "Şpaga a fost dată în două genţi de voiaj"

ULTIMA ORĂ! LEO de la Strehaia, audiat la DNA! 1.000.000 de EURO: Leo de la Strehaia a ajuns, marţi, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) unde a fost audiat într-un dosar de dare de mită, în calitate de denunţător. ”Prinţul” Ţiganilor susţine că unul dintre procurorii şefi ai DIICOT Mehedinţi le-ar fi cerut tatălui şi unchiului său şpagă 1 milion de euro.

Leo de la Strehaia a mers, marţi, la DNA unde a fost audiat într-un dosar de dare de mită. ”Prinţul” Ţiganilor a dat declaraţii într-un dosar în care acesta denunţă un procuror şef al DIICOT Mehedinţi, pe care-l acuză de luare de mită. Leo susţine că în 2012, tatăl lui, Mihai Ion, şi unchiul lui, Ion Mihai Mituş, ar fi dat şpagă 1 milion de euro unui procuror şef DIICOT Mehedinti care insturmenta mai multe dosare ce priveau infractiuni economice comise de verişorii săi, copiii lui Ion Mihai Mituş.

La vremea respectivă, în acest dosar au avut loc mai mult de 25 de percheziţii. La o lună după ce a fost dată şpaga procurorului DIICOT Mehedinţi, verişorii lui Leo de la Strehaia au fost eliberaţi.

Filmul şpăgii
Leo de la Strehaia a dezvăluit pentru Cancan.ro, site-ul nr.1 din România, filmul şpăgii.
”Procurorul le-a cerut tatălui şi unchiului meu să se ducă pe o stradă din Mehedinţi, aflată lângă o biserică, şi să-i pună într-o maşină două genţi. În genţi erau 4, 5 milioane de lei în bacnote de 50 şi 100, în total 1 milion de euro”, ne-a declarat Leo de la Strehaia. vezi mai multe...
sursa:cancan.ro