Sam06252022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

ADRIANA BAHMUŢEANU ar putea fi dată afară după ce s-a aflat că şi-a făcut o intervenţie estetică în zona intimă!

ADRIANA BAHMUŢEANU ar putea fi dată afară după ce s-a aflat că şi-a făcut o intervenţie estetică în zona intimă! Adriana Bahmuţeanu pare să se reinventeze în ultima perioadă, iar după divorţul de Silviu Prigoană, femeia de televiziune şi-a făcut mai multe operaţii estetice, ultima dintre acestea lăsând pe toată lumea mută de uimire.

Adriana Bahmuţeanu vrea să arate bine din toate punctele de vedere şi nu a neglijat nici zona intimă. În urmă cu câteva zile, vedeta a apelat la un medic estetician şi şi-a făcut rejuvenare vaginală.

Însă, se pare că în urmă cu aproape 9 ani de zile, o colegă de-a Adrianei Bahmuţeanu a fost concediată chiar după ce s-a aflat că a apelat la o intervenţie asemănătoare. Concret, e vorba despre Alina Radu, fosta asistentă a lui Mihai Morar şi Daniel Buzdugan, care mărturisea că şi-a făcut o labioplastie – o operaţie de remodelare a labiilor. Episodul se petrecea chiar înainte de-a intra în direct, iar Alina Radu nu şi-a dat seama că are microfonul deschis sau că este auzită de către telespectatori. În plus, ea i-a spus toate acestea unei colege, când credea că nu e auzită de către nimeni, dar la scurt timp după respectiva gafă a fost dată afară. vezi mai multe...
sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: