Ma07052022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Nicoleta Luciu isi duce copiii la scoala si la temperaturi de -27 de grade Celsius! "Sunt viteji copiii mei! Merg pe vremea asta la scoala si gradinita, hochei si bazin"

In timp ce majoritatea parintilor isi tin copiii inchisi in case, la adapost de ger si temperaturile siberiene, Nicoleta Luciu se comporta cu ai sai absolut normal.

Mai exact, de la inceputul acestei saptamani, cand in Bucuresti si in alte cateva judete scolile au ramas inchise din cauza gerului, la Miercurea Ciuc, orasul in care traieste Nicoleta Luciu in prezent, elevii merg la cursuri. In aceste conditii si pentru ca nu se sperie de cele - 27 de grade de afara, mamica eroina a respectat programul micutilor sai.

"Zsolt a mers la scoala si tripletii la gradinita. Zsolt este in clasa a 3-a, iar cei mici in grupa mare la gradi. In plus, copiii mei fac si sport, hochei si inot si s-au antrenat si in aceste zile. De exemplu, aseara (n.r. luni seara), cand am iesit de la bazin cu ei, afara erau -18 grade. Ce-i drept, eu le dau polen congelat pe stomacul gol ca sa le intareasca sistemul imunitar si nu prea stam in aer liber. Merg de la masina, in cladire, de la masina la scoala si gradinita, in rest nu-i expun! La Miercurea Ciuc azi de dimineata erau -27 de grade, dar nu parea sa fie ger pentru ca era soare! Sunt viteji copiii mei, au avut parte de temperaturi si mai severe si tot au mers la gradinita si scoala”, a declarat Nicoleta Luciu. vezi mai multe...
sursa:wowbiz.ro

Stiri mai vechi: