Lun08152022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Proaspăta mămică Jojo, chemată de urgenţă la tribunal, din cauza copilului!

Devenită, ieri, mămică pentru a doua oară, Jojo este obligată să meargă, la tribunal, cu fetiţa în braţe şi băieţelul de mână, pentru a da declaraţii în faţa judecătorilor!

Pe 1 februarie, Cătălina Grama, alias Jojo, este citată să se prezinte la un proces deschis chiar de ea împotriva fostului soţ, Ionuţ Grama. Procesul are ca obiect stabilirea programului de vizitare a băieţelului pe care îl au cei doi, semn că Jojo şi fostul soţ nu se mai înţeleg în privinţa acestui aspect. Astfel, judecătorii vor decide cum îl vor împărţi Cătălina şi Ionuţ Grama pe micuţ, ce vacanţe vor petrece fiecare cu el şi ce sărbători.

Ieri a fost o zi mare pentru Jojo şi Paul Ipate, actualul partener al artistei. Jojo a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă şi, la scurt timp, a anunţat: "Lumea a zâmbit primind-o în braţele sale". O declaraţie emoţionată a făcut, la scurt timp, şi proaspătul tătic: "Am să fac un dicteu rapid al sufletului: se spune că oamenii fac copii din egoism. Parţial pot fi de acord. Dar din momentul în care oficial devii părinte, eşti în stare să renunţi la tot pentru el. Pentru copil. Eu voi putea renunţa la tot şi să dau tot pentru ea. Bine ai venit Zora!" vezi mai multe...
sursa:spynews.ro

Stiri mai vechi: