Ma07052022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Nick Rădoi şi-a chemat fosta iubită ca să-i cânte de ziua lui

nick radoi, anamaria ferentz, ziua de nastere, sarbatorireChef de chef în Mexic! Nick Rădoi a împlinit 55 de ani şi a dat o mare petrecere la vila acestuia din Puerto Vallarta. Surpriza a venit din partea Anamariei Ferentz, fosta lui iubită, căci vedeta i-a pregătit un recital de zile mare.

Şi-a serbat ziua de naştere exact cât ţin nunţile în poveşti, adică trei zile şi trei nopţi! Cu ocazia împlinirii a 55 de ani, Nick Rădoi a făcut un chef de pomină în locuinţa sa din Mexic, unde au venit zeci de prieteni, oameni de afaceri şi, bineînţeles, o mai veche prietenă, Anamaria Ferentz,  cu care este vecin în America. Cu toţii şi-au luat bilete şi au ajuns încă de vineri seara în  Puerto Vallarta, un oraş resort balnear, unde afaceristul deţine o proprietate de lux. Muzică, ospăţ cu mâncăruri care mai de care mai sofisticate, şampanie scumpă şi plimbări pe coasta Pacificului.

Sărbătoritul a primit multe cadouri preţioase, iar tortul a fost personalizat cu iniţiala lui ”R”. După cum se ştie, afaceristul are iniţialele sale gravate până şi pe poarta casei din California, dar şi pe alte obiecte din locuinţa sau biroul său, aşa că l-au surprins cu numele său şi diamantul de pe prăjitura festivă. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: