Joi12012022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Scandal făcut de Adriana Bahmuțeanu în fața casei lui Prigoană. A adus Poliția și Protecția Copilului

bahmuteanuAdriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană nu pot să cadă la pace orice ar fi. Au divorţat în primăvara lui 2015 şi de atunci se ceartă periodic pe tema educaţiei celor doi copii, Maximus și Eduard, dar şi asupra programului de vizitare. Micuții au petrecut vacanța de iarnă alături de tatăl său, dar când Adriana a mers să-i ia acasă, surpriză!, omul de afaceri a decis să profite de vacanța extinsă de decizia Gabrielei Firea și să mai țină băieții la el.

Marți, 10 ianuarie, Adriana Bahmuțeanu a mers la casa fostului ei soț, Silviu Prigoană, pentru a-și lua copiii. Alături de ea au fost reprezentanți de la Protecția Copilului și un reporter de la Antena Stars, căruia i-a spus ofurile sale cele mari.

Din păcate pentru ea, omul de afaceri nu a răspuns apelurilor sale, ci a anunțat-o că nu este acasă. Ba mai mult, i-a trimis o notificare lui Bahmu, prin care a anunțat-o că vacanța prelungită înseamnă mai mult timp alături de cei doi băieți.

"Am venit să-mi iau copiii. Ambii mei copii îmi trimit mesaje : "Mami, ia-ne de aici ". Sunt cu doamnele de la Protecția Copilului. Domnul Prigoană nu răspunde la telefon, îmi respinge apelul, susține că nu e acasă și eu nu știu ce se întâmplă cu copiii mei. Am sunat la poartă, mi-a deschis bodyguard-ul, e o situație foarte aiurea. E împotriva voinței copiilor mei. Ei vor înapoi la ei acasă, adică la mine. Tatăl lor nu vrea să-i lase. Eu am pierdut legătura cu ei de vreo două zile. Nici măcar telefonic nu pot să dau de ei. Este o ilegalitate ce face domnul Prigoană, pentru că nu are drept, prin lege, să țină copiii în acest moment, deci săvârșește o infracțiune. Îi fac plângere penală pentru sechestrare de minori. Asta e soluția legală. O să mă duc să bombardez cu sesizări la Protecția Copilului, să vedem dacă se întâmplă ceva". vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: