Ma05172022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Surprizele se țin lanț în America pentru Monica Gabor. I-a schimbat mașina și a ”îmbrăcat-o” în… diamante!

EXCLUSIV Surprizele se țin lanț în America pentru Monica Gabor I-a schimbat mașina și a îmbrăcat-o în diamanteRomânca și-a aniversat, recent, ziua de naștere, peste Ocean, în prezența iubitului său milionar. Surprizele se țin lanț în America pentru Monica Gabor. Ea a primit cadouri cu multe zerouri în coadă.

Monica trăiește de ceva ani visul american. Și nu oricum, ci la cele mai înalte cote. Românca locuiește într-o vilă de lux, în Malibu și circulă pe străzile din Los Angeles la volanul celor mai scumpe limuzine.

Ei bine, chiar dacă garajul lor este plin cu astfel de bijuterii pe patru roți, chiar de ziua sa, Moni a aflat că urmează să-i sosească o nouă mașină, ultimul model de Rolls Royce! Ca și celelalte, automobilul va fi luat pe firma asiaticului, și nu pe numele Monicăi. Mai mult, fosta soție a lui Irinel Columbeanu și-a îmbogățit și colecția cu diamante. Asta pentru că Mr. Pink i-a făcut în dar un nou inel, cam al cincelea de acest gen, dar și un colier! Lipsește însă, și de această dată, cererea în căsătorie pe care românca, fără îndoială, o așteaptă de ceva timp.
Are un mic tezaur și-n România

Moni ține și-n seiful său din România o adevărată comoară, mai precis bijuteriile și ceasurile primite și de la fostul soț, Irinel Columbeanu, din perioada în care era măritată și locuia la Izvorani! Pe care însă nu le mai poartă, pentru a nu-i da vreun motiv de discuții actualului său iubit. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: