Sam06252022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Jojo a născut o fetiță perfect sănătoasă. Paul Ipate, tată pentru prima oară. „Ne simțim binecuvântați"

Jojo a născut o fetiță perfect sănătoasă Paul Ipate tată pentru prima oară Ne simțim binecuvântațiJojo a născut prin cezariană, marți, 10 ianuarie,  o fetiță perfect sănătoasă. După nouă luni pline de emoții și fericire, actrița și Paul Ipate își pot strânge bebelușul în brațe. Vedeta a făcut anunțul în urmă cu puțin timp.

Jojo a născut și este mai fericită ca niciodată. Pe toată perioada sarcinii, vedeta și-a ținut la curent fanii cu evoluția ei și le-a dezvăluit acestora momentele complicate pe care le-a traversat. De asemenea, în urmă cu doar câteva zile Jojo, care mai are un băiețel a decis ce nume va purta „Zânuța” ei.

Jojo a postat un mesaj emoționant pe contul de Facebook, imediat ce a adus pe lume al doilea copil. „Zânuța noastră a venit pe lume! Astăzi s-a născut Zora Maria Ipate și lumea a zâmbit primind-o in bratele sale. ?❤
Eu si Paul ne simțim binecuvantați și fericiti că totul a fost bine și lin și ca ne putem strange in sfarsit in brate minunea de fetita.
Le multumim din toata inima tuturor celor ce ne-au fost alaturi in acest moment plin de emotie.  Vă mulțumesc din inima tuturor celor de aici pentru toata atenția și prețuirea pe care ni le oferiti in fiecare clipa. Zora doarme liniștită la pieptul meu cu obrajorii ei de petale și știu că în acest moment sunt cea mai fericită mămică din lume. Iubesc și sunt iubită asa cum nu am mai fost vreodata și am cele mai frumoase comori din lume de la A la Z: pe Achim și pe Zora. ?”,  a scris Jojo pe contul de socializare în urmă cu puțin timp. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: