Ma07052022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Averea familiei Mihaelei Borcea este pe mâini bune. Își pregătește fiica să-i preia afacerile

mihaela borcea si fiica saAverea familiei Mihaelei Borcea este pe mâini bune. Aceasta se laudă cu cei trei copii ai săi cu Cristi Borcea, despre care spune că sunt foarte isteți.

Odată ce Cristi Borcea a avut probleme cu legea, Mihaela, prima soție a fostului acționar dinamovoist a fost cea care a avut grijă ca imperiul construit de acesta să nu se prăbușească.

Femeia i-a preluat o parte dintre afaceri și proiecte, pe care a reușit să le ducă la bun sfârșit. În același timp însă, ea a avut grijă să-și educe în același spirit întreprinzător și cei trei copii, Patrick (abia trecut de vârsta majoratului) și cei doi gemeni (Antonia Melissa și Mihai Angelo, acum în vârstă de 12 ani). Recent chiar, Mihaela a început să-și scoată fiica în lume și s-o învețe cu lumea în care aceasta se învârte. Prima soție a lui Borcea este chiar mândră de copila sa, despre care spune că simte că o să-și copieze atât mama, cât și tatăl.

    ”Cred că fiica mea o să înceapă să ne copieze. De fapt toți trei copiii sunt isteți și nu se poate ca ei să nu preia totul, după noi”, a declarat Mihaela Borcea pentru Libertatea.

Melissa, ca și fratele său geamăn, este elevă la Școala Internațională și are rezultate foarte bune la învățătură. Mai mult, copila obișnuiește să-și apere tatăl cu înverșunare. De fiecare dată când acesta este atacat, Melissa precizează că fostul acționar dinamovist este un tată foarte bun! vezi mai multe...
sursaLlibertatea.ro

Stiri mai vechi: