Ma05242022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Reacția Oanei Roman după ce soțul ei a dat de înțeles că divorțează

oana roman marius eliseiDuminică dimineață, 8 ianuarie, Marius Elisei, soțul Oanei Roman, a făcut două mișcări bizare pe Facebook și a dat de înțeles că se îndreaptă spre divorț. Este a doua oară, în decurs de câteva luni, când apar nori negri de furtună deasupra mariajului fiicei lui Petre Roman.

Dacă prima dată, cei doi soți au lăsat să se înțeleagă că au reușit să-și rezolve problemele, de data aceasta, pare că trecutul îi prinde din urmă și că dificultățile dintre ei nu s-au clarificat. Și-au dat un răgaz de câteva luni, dar Marius a publicat un mesaj pe rețeaua socială, în care a dat indicii cu privire la o posibilă despărțire. Mai mult, și-a schimbat și statusul relației, la "Singur".

Mulți au așteptat reacția Oanei Roman, iar aceasta a venit tot pe Facebook: "Astăzi, cand m-am trezit, am aflat că s-a stârnit o adevărată isterie apropos de un mesaj de pe Facebook al soțului meu. Așa cum am spus înainte de Sărbatori, NU MAI APAR LA NICIO EMISIUNE TV, DECÂT DACĂ AM UN PROIECT PROFESIONAL ÎN TELEVIZIUNE. În rest, nu am nimic de spus legat de viața mea. Vă mulțumesc!"

Admiratorii ei au fost vigilrenți și i-au atras atenția că nu și-a respectat promisiunea și că a apărut la televizor chiar de ziua ei de nume, cu toate că a spus că de la începutul lui 2017 nu mai apare "pe sticlă" dacă nu are vreun proiect profesional. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: