Sam09252021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Cui îi revine averea lui George Michael. Nu avea copii și nu a fost căsătorit

george michael iubitVestea că George Michael a murit în ziua de Crăciun, la doar 53 de ani, a reprezentat un șoc pentru toată lumea, nu doar pentru cei apropiați și pentru cei care l-au adorat. Piesele sale vor fi în continuare fredonate pentru mult timp de acum înainte, dar aceste cântece nu i-au adus doar o popularitate de necontestat, ci și o sumă deloc de neglijat în conturi.

George Michael a vândut peste 100 de milioane de albume, iar averea lui se ridică la 200 de milioane de lire sterline. Întrebarea care se află pe buzele multora este cui îi va reveni această avere fabuloasă. Nu a avut copii și nu a fost căsătorit niciodată. A avut mai multe relații, dintre care cea mai durabilă a fost de mai bine de 10 ani, cu omul de afaceri Kenny Goss, cu care a și fost aproape de căsătorie, iar în ultimii ani de viață, partener i-a fost Fadi Fawaz, cel care l-a și găsit mort .Înainte de a face public faptul că este gay, fostul component al trupei Wham! a avut și relații cu femei.

Mama superstarului pop a murit în anul 1997, răpusă de cancer, iar relația cu tatăl său a fost una dificilă. George are două surori mai mari, Melanie (54 de ani) și Yioda (58 de ani). Nu a avut copii, doar un fin pe care l-a botezat, fiu al unui prieten din copilărie.

În 2004, Melanie, una dintre cele două surori ale lui George, a fost nevoită să-și închidă afacerea, un magazin cu cadouri, din cauza chiriei care crescuse extrem de mult. La acel moment, celebrul ei frate nu i-a sărit în ajutor pentru a-i salva buticul din nordul Londrei. Chiar și așa, în timpul crizei din 2011, familia i-a fost alături solistului care a învins moartea atunci, dar nu și acum, notează yahoo.com.

Pe numele lui George Michael există mai multe proprietăți în Marea Britanie, iar în 2010 și-a achiziționat o vilă luxoasă în Whales Beach, in apropiere de Sydney, Australia. Între 2006 și 2008, starul era plătit regește. A câștigat aproape 50 de milioane de lire sterline în urma concertelor din acești ani, iar în decembrie 2006 a fost plătit de un miliardar rus cu 1,6 milioane de lire pentru o oră de cântat, conform The Telegraph. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: