Mie10052022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

George Michael a fost găsit mort chiar de iubitul său. Scena l-a dărâmat

geroge michael fadi fawazGeorge Michael a murit la doar 53 de ani, chiar în ziua de Crăciun, în urma unei insuficiențe cardiace. Superstarul pop a fost găsit fără suflare în propria sa casă din Oxfordshire.

Reprezentantul său a făcut terbila veste publică în jurul orei locale 23.00 (ora 01.00 a României): "Cu mare durere în suflet vă anunţăm că iubitul nostru fiu, frate şi prieten George Michael a murit acasă, de Crăciun. Familia cere respectarea intimităţii în acestea momente grele".

Cel care a găsit trupul fără viață al lui George a fost chiar iubitul său, Fadi Fawaz (42 de ani), care a confirmat totul pe Twitter, acolo unde nu mai scrisese nimic din septembrie 2015. Cei doi parteneri nu au făcut niciodată mare tam-tam pe seama relației lor, ci au încercat să fie cât mai discreți. Presa i-a prins rareori împreună.

“Este un Crăciun pe care nu-l voi uita vreodată: primul lucru pe care să-l vezi dimineața să fie partenerul tău care a murit, în pace, în patul său… Nu voi înceta să-ți duc dorul”, a scris Fadi, cu care George Michael ar fi avut o relație de mai mulți ani.

Fawaz este unul dintre hairstyliștii vedetelor. A colaborat nu nume mari precum Naomi Campbell, fetelE din trupa Pussycat Dolls și Emily Blunt. Acesta a fost alăturide solist și în timpul episodului care aproape l-a ucis în noiembrie 2011, o pneumonie severă care l-a făcut să se interneze la o clinic din Viena, notează bustle.com. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: