Sam09252021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Rusia suspendă zborurile avioanelor TU-154 după prăbuşirea unui aparat de acest tip în Marea Neagră

Rusia suspendă zborurile avioanelor TU-154 după prăbuşirea unui aparat de acest tip în Marea Neagră Rusia a suspendat toate zborurile avioanelor sale Tupolev-154 până când va afla cauza din care un aparat din acest model, datând din perioada sovietică, s-a prăbuşit duminică în Marea Neagră, toate cele 92 de persoane aflate la bord murind, a anunţat marţi agenţia de presă Interfax citând o sursă anonimă, informează Reuters.
  
Agenţiile de presă ruse au citat anterior Ministerul Apărării anunţând marţi că autorităţile au găsit una dintre cele două cutii negre care înregistrează datele de zbor ale avionului.

Autorităţile ruse suspectează probleme tehnice sau o eroare de pilotaj la originea prăbuşirii avionului aparţinând Ministerului Apărării şi par să respingă deja teza unui atentat.

Un avion TU-154, cu 92 de persoane la bord, printre care 64 de membri ai Ansamblului Aleksandrov, celebrul cor al Armatei Roşii, s-a prăbuşit duminică în Marea Neagră după decolarea sa de pe aeroportul din Soci.

Aparatul se îndrepta spre baza aeriană de la Hmeimim, în apropiere de oraşul sirian Latakia, folosită pentru a lansa bombardamente aeriene împotriva rebelilor sirieni, aminteşte AFP.

"Până în prezent, 12 corpuri şi 156 de fragmente de corpuri au fost găsite", a precizat Ministerul Apărării rus, citat de agenţia de presă RIA-Novosti. vezi mai multe...
sursa:jurnalul.ro

Stiri mai vechi: