Ma11292022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Andreea Marin, blondă de ziua ei. E de nerecunoscut!

andreea marinAndreea Marin a hotărât ca ziua de 22 decembrie, de anul acesta, să fie una în care să se răsfețe și să încerce multe dintre lucrurile pentru care nu a avut timp sau îndeajuns de mult curaj. Nu de alta, dar este ziua ei de naștere. Fosta "Zână a Surprizelor" a împlinit 42 de ani.

Andreea a recunoscut că o așteaptă o zi plină, iar printre activitățile din această zi a fost și cea a unei schimbări de look. Vedeta a apărut blondă în fața oamenilor de pe stradă, a apropiaților și a internauților, iar schimbarea este radicală. Andreea are părul lung, dar atât culoarea, cât și lungimea au fost rezultatul unei peruci, o schimbare de moment.

Nu este pentru prima dată când aceasta apare cu un astfel de accesoriu, căci vedeta s-a alăturat unei campanii ce arată susținerea pentru femeile care și-au pierdut părul în urma luptei cu cancerul.

"Cum? Nu mă recunoașteți?! Sunt eu, așa cum m-ați provocat să îndrăznesc acum o săptămână! Azi e ziua mea, așa că m-am gândit să fiu din nou copil, să incerc tot ce îmi poftește inima, să mă bucur de năstrușnicii pe care femeia serioasă din mine nu și le permite în timpul anului. O să vi le dezvălui pe toate azi, pe parcursul zilei, și iată că am început cu popasul la prietenii mei, cărora le-am zis: «Bine, fie! Să îndrăznim! Am o întâlnire trăznită în ora ce vine, la care vreau să fiu de nerecunoscut. Cel puțin la prima vedere!» Așa că, folosind o perucă neașteptată pentru orice cunoscut, m-am transformat pentru o oră într-o... surpriză, surpriză! Vă rog să mă credeți, am fost de nerecunoscut chiar și de la un metru distanță, dar nici nu am trecut neobservată! Nu știu care-i părerea voastră, dar eu le mulțumesc specialiștilor în frumusețe pentru complicitate la prima năstrușnicie de azi.

Revin cu altele pe parcursul zilei, căci toată această zi de naștere îmi doresc să fie ca o joacă. Fara reguli stricte azi, fără fandoseli! Am 42 de ani și am puterea să decid ca, în aceeași zi, am dreptul să fiu și femeie, și copil, în același timp. Iar peste două ore, voi face o postare live de lângă brăduțul meu, pe care îl împodobesc alături de fetița mea, sunt 10 cadouri acolo care așteaptă nerăbdătoare să ajunga la voi! Sa fie și ziua voastră, așadar!", a scris Andreea Marin pe Facebook, acolo unde a și publicat imaginea care o arată așa cum nu am mai văzut-o vreodată. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: