Ma12062022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Se va putea fuma cam peste tot. Noii aleși vor umbla iar la legea anti-fumat, adoptată anul acesta

Legea anti-fumat a dat mari bătăi de cap, atât industriei tutunului cât și celor care au faceri în domeniul turismului sau sunt proprietari de restaurante, baruri sau cafenele. Actul normativ nu este deloc pe placul aleșilor, care sunt nevoiți să își satisfacă viciul pe unde apucă, atunci când sunt la serviciu.

Unul dintre cei mai vehemenți aleși care vrea să schimbe legea este chiar șeful PSD Liviu Dragnea, care își va mobiliza oamenii din partid să voteze pentru a schimba legea. ”Dragnea, care e fumător înrăit, a decis în sesiunea trecută să votăm pentru legea care interzice fumatul în speranța că se va lăsa de fumat, dar nu s-a întâmplat asta. Ne-a spus că va face tot posibilul să se schimbe legea, chiar în prima lună de muncă. Șeful o consideră o lege proastă, fapt pentru care vrea să o schimbe”, ne-a spus un deputat PSD.

Pe masa de lucru a noilor parlamentari va fi depusă în scurt timp un act normativ prin care se va schimba actuala lege care interzice total fumatul în spațiile publice închise. Noua lege va permite amenajarea în instituții de spații special amenajate pentru fumători. Restaurantele, barurile, cafenelele vor avea de asemenea spații speciale pentru fumători, iar fumatul pe terase va fi permis. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro