Lun05162022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Zăvo face praf moștenirea de la mamă: a investit o avere în beculeţele de Crăciun

Are 43 de ani, însă Oana Zăvoranu aşteaptă Sărbătorile precum un copil. Aşa se explică de ce a început pregătirile cu mult înainte de Crăciun. Timp de 14 zile, a trudit alături de ajutoare importante ca să-şi îmbrace casa în 150.000 de beculeţe. Iată ce a ieşit!

”Am cu ce mă lăuda, mă invidiază lumea”, aceasta pare a fi lozinca Oanei Zăvoranu care a făcut risipă de curent şi de bani atunci când a început să decoreze casa. Nu este încă mamă, însă  şi-a aranjat vila de parcă ar avea zece copii! Totul arată precum casa lui Moş Crăciun, spre bucuria micuţilor  care o au vecină pe celebra Querida şi spre coşmarul părinţilor acestora care au insomnii de la atâtea beculeţe aprinse.

Anul acesta, bruneta a vrut să iasă din tipare şi chiar a reuşit, aşa că fără nici un gram de îndoială fosta actriţă de telenovele este vedeta cu cea mai frumoasă casă împodobită. Este adevărat că pentru întregul proces Oana a angajat vreo zece muncitori, care au lucrat de la 7 dimineaţa, până la 2 noaptea timp de două săptămâni, ne spune soţul Oanei. A închiriat chiar şi o macara mobilă pentru a monta nişte obiecte mai speciale. Tot tămbălăul i-a costa în jur de 35.000 de euro, însă banii nu au fost o problemă pentru că ea a moştenit o averea fabuloasă de la mama sa. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: