Sam06252022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Adelina Pestrițu l-a chemat la tribunal după ce a spus că face sex pe 3.000 €

Nu i-a dat replica lui Lucian Becali, când acesta a susţinut că ar fi fost prostituată, însă Adelina Pestriţu e decisă să nu lase lucrurile aşa. Prin urmare, ea l-a dat în judecată pe nepotul latifundiarului din Pipera.

După ce s-a despărţit de Speak, iubitul cu care avea o relaţie de doi ani şi jumătate şi cu care urma să se căsătorească,  Adelina Pestriţu (29 de ani) a fost luată în colimator de către Lucian, nepotul lui Gigi Becali. Pe pagina de Facebook, acesta a făcut o declaraţie gravă la adresa brunetei. “Adelina şi Spic s-au despărţit, asta da tragedie naţională, ce reconversia creditelor din franci elveţieni, ce blocarea metro pentru 4-5 ore, ce inundaţii în Galaţi, asta tragedie.S-o fi săturat săraca femeie de unde se f… pe 3-4-5.000 €, să te f… doar pe frumuseţe şi de plăcere, nu e rentabil”, a scris Lucian pe contul său de socializare.

Atunci, Adelina nu a făcut niciun comentariu, însă nici nu a stat cu mâinile în sân. Vedeta a apelat la justiţie, iar săptămâna trecută l-a dat în judecată pe bărbat, obiectul procesului fiind ”acţiune în răspundere delictuală”. Mai precis, juniorul lui Becali va trebui să plătească pentru că i-a denigrat imaginea celebrei brunete, iar  dacă va fi găsit vinovat, Lucian va trebui să-i plătească Pestriţei o sumă probabil mai mare decât tariful specificat în postarea lui. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: