Lun08152022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

MAE: Ghid de călătorie pentru cetăţenii români care petrec sărbătorile de iarnă în străinătate

MAE: Ghid de călătorie pentru cetăţenii români care petrec sărbătorile de iarnă în străinătate Ministerul Afacerilor Externe a lansat ediţia din acest an a "Ghidului de călătorie pentru Sărbătorile de iarnă", venind astfel în sprijinul cetăţenilor români care se deplasează în străinătate în această perioadă.

Ghidul conţine informaţii privind unele dintre destinaţiile cele mai căutate de turiştii români: Austria, Bulgaria, Elveţia, Franţa, Germania, Italia, Ungaria.

Potrivit unui comunicat transmis miercuri de MAE, cetăţenii români care se deplasează în statele menţionate în scop turistic pot obţine din acest ghid informaţii utile pentru o vacanţă cât mai sigură şi lipsită de evenimente nedorite.

Ghidul poate fi consultat pe site-ul MAE, la rubrica Sfaturi de călătorie, secţiunea Ghiduri de călătorie: http://www.mae.ro/sites/default/files/file/anul_2016/2016_pdf/2016.12.19_ghid_iarna.pdf.

Ministerul Afacerilor Externe reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia pentru telefoane mobile inteligente "Călătoreşte în siguranţă", care oferă informaţii şi recomandări de călătorie şi posibilitatea de a fi alertaţi în cazul în care apar situaţii deosebite în ţara în care se află. Aplicaţia poate fi descărcată gratuit din App Store şi Google Play. vezi mai multe...
sursa:jurnalul.ro