Ma11292022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Ce s-a întâmplat cu faţa Monicăi Gabor? Vedeta pare că a suferit o mulţime de intervenţii estetice

Monica Gabor este într-adevăr una din vedetele cu cel mai senin chip din showbiz-ul românesc. Totuşi, în ultima sa apariţie, vedeta a apărut ceva mai schimbată decât o făcea înainte.

Fosta soţie a lui Irinel Columbeanu a postat pe contul său de socializare o fotografie în care pomeţii îi sunt mai ridicaţi şi pronunţati, nasul este mai subţire, iar tenul ei este perfect. În ulrima vreme, Monica Gabor are numai apriţii de acest gen pe Facebook.
Deşi pare că a suferit câteva operaţii estetice, adevărul din spatele fotografiei este aplicaţia SnapChat, dar şi câteva şedinţe de îngrijire facială la care Monica Gabor apelează mereu pentru a avea un ten perfect.

De asemenea, vedeta a arătat şi cum arată camera sa de lobby din Statele Unite ale Americii, împreună cu bradul şi cu atmosfera festivă.

Monica Gabor s-a născut în 1988 la Bacău şi este fotomodel. Ea a fost căsătorită cu omul de afaceri Irinel Columbeanu. Cei doi au divorţat în 2011. La scurt timp, cenuşăreasa din Bacău ajunsă divă de Bucureşti s-a stabilit în America, acolo unde ar avea o relaţie cu un chinez, Mr. Pink, fetiţa cuplului, Irina, rămânând în grija tatălui. Pe parcursul anilor, Monica şi-a vizitat rar fiica, motiv pentru care afaceristul a decis să meargă în SUA, împreună cu fetiţa, pentru o scurtă perioadă. vezi mai multe...
sursa:spynews.ro

Stiri mai vechi: