Sam09182021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Donald Trump, în conflict de interese. Relațiile de afaceri ale republicanului pun deja în pericol interesele SUA

Donald Trump nu a fost încă învestit în funcția de președinte, acest lucru urmând să se întâmple pe 20 ianuarie, chiar și așa însă acesta ia decizii și face declarații care se îndepărtează de politica externă a SUA. Afirmațiile și deciziile sale par însă să fie în beneficiul imperiului familiei sale, notează revista Newsweek. Jurnaliștii avertizează chiar că viitorul președinte este vulnerabil la influența altor țări, chiar prin șantaj.

Donald Trump a promis în campanie să elimine orice legătură cu afacerile sale, mai ales că acestea ar putea fi în conflict cu interesele Statelor Unite. Cu toate acestea, el nu a prezentat încă un plan credibil în acest sens, scrie Newsweek.

Singura sugestie pe care a făcut-o până acum – înfiinţarea unui ”trust orb” condus de copii săi – nu ar elimina aceste conflicte, având în vedere că banii vor ajunge tot la familia sa.

Liderii străini care speră să obţină favoruri de la el vor face tot ceea ce vor putea ca să-l ajute, iar familia Trump va ridica tot mai multe clădiri, va vinde tot mai multe bijuterii şi va face bani prin orice mijloace posibile, explică revista americană. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro