Sam09182021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Kirk Douglas, eternul gladiator, împlineşte vineri 100 de ani

Nu prea multe legende ale filmului precum Kirk Douglas reuşesc să atingă venerabila vârstă de 100 de ani, astfel încât eternul gladiator cu inconfundabila sa gropiţă în bărbie va fi sărbătorit vineri în stil mare cu o petrecere organizată de fiul său Michael şi nora sa Catherine Zeta-Jones la care sunt aşteptaţi să participe 200 de invitaţi prieteni şi rude, relatează EFE.

"Singura mea treabă este să mă simt bine şi să fiu odihnit când îmi fac apariţia, pentru a fi fermecător. Iar acolo, desigur, să ţin un mic discurs "improvizat" pe care îl voi repeta cu terapeutul meu logoped pentru ca lumea să mă înţeleagă", declarase recent venerabilul actor revistei Closer Weekly.

Iar alături de el va fi marele său sprijin, Anne, în vârstă de 97 de ani, soţia sa din 1954.

"Am avut marele noroc să-mi găsesc sufletul pereche acum 63 de ani şi cred că minunata noastră căsnicie şi discuţiile noastre preţioase din fiecare seară m-au ajutat să supravieţuiesc tuturor" greutăţilor a spus Kirk Douglas, care profită de obicei de aceste ocazii speciale pentru a dona milioane de dolari unor instituţii pe care le ajută prin fundaţia sa. Kirk şi Anne au dat de multe ori de înţeles că toată averea lor, aproximativ 80 de milioane de dolari, va ajunge la organizaţii de binefacere după moartea lor. vezi mai multe...
sursa:jurnalul.ro