Joi12012022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Oana Roman, din nou insarcinata! Dezvaluirile cutremuratoare facute de vedeta, in direct, la TV

A slabit spectaculos in ultima perioada, insa Oana Roman trece prin momente teribile, intrucat vedeta ar fi insarcinata.

In direct, in cadrul unei emisiuni TV, aceasta a marturisit ca dupa ce a ramas insarcinata lucrurile au luat o intorsatura neobisnuita.

„Dupa ce am avut-o pe Izabela am avut nişte probleme extrem de grave. Am avut câteva interventii, dupa. Am avut o interventie foarte dificila, foarte grea, am fost la un pas de septicemie. Eu jumatate din abdomen nu mi-l simt. Dumnezeu a vrut ca eu sa ramân insarcinata“, a marturisit Oana Roman.

Mai mult de atat, aceasta s-a plans ca s-a confruntat cu dureri teribile, care au marcat-o.

”Pentru mine fiecare intrebare ma durea ca un cutit in inima şi nu mai voiam şi nu mai vreau sa mi se puna intrebarea asta. M-am dus fericita la spital la unul dintre cei mai buni ginecologi din România, care mi-a spus: ”Oana, eu trebuie sa fiu sincer cu tine şi trebuie sa-ti spun ca sunt riscuri extrem de mari. Te expui şi tu, cât şi copilul. Sarcina era foarte, foarte mica. Au trecut doua saptamâni de când am facut eu acea interventie. Am fost şi am discutat şi cu doctorul care m-a operat ultima data şi mi-a spus ca daca nu aş fi avut un copil, ar fi inteles riscurile, insa in conditiile in care am un copil trebuie sa ma gândesc foarte bine pentru ca risc foarte mult”, a mai adaugat vedeta. vezi mai multe...
sursa:wowbiz.ro

Stiri mai vechi: