Ma09272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home

Articole

Cum își pregătește soţia lui Ilie Năstase divorțul! Brigitte a pus piciorul în prag

E clar cine este şefa în vila lui Ilie Năstase! După ce a fost înşelată de soţ cu Cici din Piteşti, Brigitte Sfăt nu s-a grăbit să bage divorţ, aşa cum ar fi făcut orice femeie rănită, ci s-a răzbunat în stil propriu. Mai precis, bruneta a preluat afacerile familiei şi-şi deschide încă una pe numele ei.

L-a pus la respect! Despre Brigitte Sfăt (39 de ani) s-ar putea spune că îl are la degetul cel mic pe Ilie Năstase (70 de ani). De când tenismanul i-a pus coarne cu “amanta Cici” din Piteşti, în vila din Primăverii nu mai cântă cocoşul, ci găina. Deşi a avut alb pe negru dovada amantlâcului, bruneta înşelată nu a vrut să dea cu piciorul la un trai de lux, ci a schimbat strategia. Încă de anul acesta, când l-a “mirosit” pe Ilie că vine acasă cu parfumul altei femei pe epoleţii de general, aceasta s-a pus în gardă cu bunurile familiei.

Mai precis, s-a făcut stăpână pe “Academia lui Năstase” şi s-a implicat la “sânge” în coordonarea lucrărilor de pe şantier. Mai mult, bruneta şi-a luat maşină pe firma ei - este vorba de un Porsche Cayenne de 100.000 de euro achiziţionat în octombrie - iar acum îşi face o afacere online.

Doamna Năstase a fost surprinsă de fotoreporterii Click! în timp ce intra într-o vilă din zona Pipera. Iniţial, afişul cu “închiriem vilă” te putea duce cu gândul la faptul că aceasta vrea să-l părăsească pe soţ şi să se mute cu chirire, însă bruneta a elucidat misterul: “De ce să închiriez când am un apartament de 165 de mp pe Nordului?! M-am văzut acolo cu cineva pentru un proiect magazin online cu haine. Este afacerea mea, îl voi deschide în ianuarie şi vom avea cele mai în vogă produse, de la mărci celebre precum Chanel, Prada sau Dior. Astăzi (n.r.: miercuri) am făcut o şedinţă foto, dar nu vă spun mai multe, e surpriză!”, a declarat Brigitte. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: