Joi09292022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home

Articole

Ex-ul Roxanei Ionescu a înlocuit-o pe naşa pentru care a divorţat. Am filmat primul sărut cu noua ”Mamă Natură”!

Laurenţiu a sărutat-o scurt pe înlocuitoarea de...naşăToată lumea şi-o aminteşte pe ”Mama Natură” şi apariţiile ei fulminante, pe măsura decolteului extrem de generos, din emisiunea Andreei Marin. Dacă a avut noroc la capitolul popularitate, Roxana a avut ghinion în dragoste, pentru că fostul ei soţ a părăsit-o chiar pentru...sora naşei lor. Iată că nici aceasta nu s-a dovedit destul de bună pentru afaceristul Laurenţiu Gheorghe, care s-a afişat în tandreţuri cu noua lui cucerire, la munte!

”Mama natură” işi încheia socotelile cu soţul ei, divorţând în 2012 de afaceristul Laurenţiu Gheorghe, pentru că acesta o înşela de mai bine de doi ani. Nu numai că nu îi era fidel, dar o alesese chiar pe sora naşei lor de cununie, iar asta parcă a răsucit cuţitul în rană. După o perioadă în care s-au ferit să se afişeze în public, fostul soţ al ”Mamei natură” s-a mutat apoi împreună cu sora ”năşicăi”, amanta lui devenită iubită oficială, tot Roxana, dar Anton.

Au trecut câţiva ani de atunci, iar lucrurile păreau să se fi răcit între ei chiar de anul trecut, când CANCAN.ro i-a filmat împreună într-un mall bucureştean. Cuplul părea distant, rece, iar asta prevestea parcă începutul sfârşitului, care s-a produs, mai devreme sau mai târziu, după cum aveam să aflăm, weekendul trecut.

Asta pentru că Laurenţiu Gheorghe a petrecut pe cinste la LOFT Susai, alături de o tânără, care nu era sora ”năşicăi”! Mai mult decât atât, între afacerist şi noua sa cucerire exista o apropiere evidentă. vezi mai multe...
sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: