Vi12092022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Delia's Winter Wonderland: super show cu casa închisă la TNB. Ştie! Decor feeric, sala caldă, orchestra condusă de George Natsis, costume superbe, invitaţi top: Smiley, Brenciu

Delia's Winter Wonderland: super show cu casa închisă la TNB. Ştie! Decor feeric, sala caldă, orchestra condusă de George Natsis, costume superbe, invitaţi top: Smiley, Brenciu                     Seara de luni a fost una magică pentru norocoşii care au participat la unul dintre cele mai aşeptate concerte din ultima perioadă, care s-a desfăşurat cu casa închisă, la Teatrul Naţional Bucureşti (TNB).

Ne referim, desigur, la Delia’s Winter Wonderland, un concert de la care CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, nu putea să lipsească. Delia a fost la mare înălţime, demonstrând că este un artist complet. Show-ul a fost unul peste ce se practica, dacă ne referim la producţiile româneşti în materie de spectacole. Si un mod aparte, frumos, de tratare a spectatorilor: au avut înainte la dispoziţie un bufet – din care nu au lipsit diverse tipuri de prăjituri sau sushi, dar şi un open bar cu cocktail-uri sau apă plată Panna. Toate detaliile au fost puse la punct până la cel mai mic detaliu de catre Global Records, iar odată ce-a urcat pe scena de la TNB, Delia a schimbat mai multe costume, toate făcute special pentru acest spectacol şi care au costat peste 10.000 de E!

Mai mult decât atât, pe lângă „crema VIP-urilor“ din Capitală, artişti precum Dan Bitman, Damian Drăghici, Smiley sau Horia Brenciu dar şi mulţi alţii s-au transformat, pentru o seară, în spectatori. Asta după ce au acompaniat-o pe Delia pe scenă. În plus, pe lângă un decor absolut feeric - sala TNB este realmente o...sala de spectacole, cântăreaţa a fost foarte bine primită de către un public cald. O surpriză a reprezentat-o faptul că orchestra a fost condusă de către cunoscutul George Natsis, unul dintre cei mai buni compozitori şi muzicieni din România. A condus magistral orchestra! ( Toate cosmeticele si parfumurile pe parfumeria.ro, siteul nr. 1 de shopping al vedetelor).

Pentru spectacolul superb care s-a desfăşurat cu casa închisă, invitaţii au plătit semnificativ peste preturile obisnuite. Totuşi, întreaga investiţie făcută de către Delia pentru a-şi vedea visul cu ochii şi a pune în scenă „Winter Wonderland“ nu a fost profitabilă! Jurata de la „X Factor“ şi „iUmor“ a pierdut 30.000 de E din cei 100.000 de E investiţi în acest concert (AICI îţi povesteam pe larg mai multe).

Deşi a fost foarte comentat de către gurile rele tocmai din pricina preţului neobişnuit mare al biletelor, controversatul concert a fost sold out în mai puţin de o lună de zile, iar asta spune multe. Mai mult, pe lângă tot ce v-am povestit a mai fost inclus şi un after-party în NUBA după concert. vezi mai multe...
sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: