Lun05162022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu nu au mai fost văzuți împreună. Relația lor a ajuns din nou în impas

roxana-ionescu-iubit-timisoaraRoxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au cunoscut în urmă cu trei ani, iar la scurt timp după ce au anunțat că formează un cuplu, mulți s-au grăbit să-i căsătorească. După separări și împăcări, cei doi au decis să-și trăiască povestea de dragoste în propriul ritm, fără să pună problema unei nunți. Se pare însă că acest ritm a dus la separarea lor.

Timp de trei ani, Roxana Ionescu a făcut drumuri dese între București și Timișoara pentru a-i fi alături iubitului ei, Tinu Vidaicu. Dat fiind faptul că Tinu este proprietarul mai multor cluburi, iar Roxana are job-ul ei în Capitală, cei doi au fost nevoiți să facă acest compromis. Se pare că le mergea destul de bine căci nu stăteau prea multe zile despărțiți. Asta până de curând.

Conform surselor noastre, Roxana și Tinu par să treacă printr-un nou impas al relației. De ceva vreme cei doi nu se mai afișează împreună și par că se evită. Dovadă că, în acest weekend, Tinu a preferat să se distreze la munte în compania unor prieteni, printre care și o prezență feminină, în timp ce Roxana a zburat cu gașca ei la Bruxelles.

Ciudat este că prietenii lui Vidaicu povestesc că în ultima perioadă de câte ori acesta vine la București, preferă să se cazeze la hotel, deși iubita lui deține un apartament în Capitală, un apartament pe care, pe vremuri, îl împărțeau. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: