Joi09292022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home

Articole

Moni pregătește lansarea Irinei în America. I-a întocmit CV-ul artistic și a început să bată pe la ușile impresarilor

Monica-Gabor_07.jpgFosta soție a lui Irinel face tot ce ține de ea pentru a-i asigura un viitor fiicei sale, în Statele Unite. Moni pregătește lansarea Irinei în America!

Încă de când a plecat în America, Monica susținea că a făcut acest lucru pentru un viitor mai bun pentru ea, dar și pentru fiica sa, Irina. Fosta soție a lui Iri nu și-a pierdut speranța că Irina va fi cea care-și va hotărî destinul și că drumul ales va fi peste Ocean. A trecut deja peste multe dintre obstacolele ce stăteau în calea îndeplinirii dorinței sale. Irinel însuși și-a schimbat atitudinea, cu ocazia vizitei sale, împreună cu Irina, în America.

Și nu ar fi conceput să-și lase fata în America, omul de afaceri s-a întors acasă cu o altă viziune, lăudând spiritul întreprinzător al americanilor și nu numai. Dacă până mai ieri excludea din start posibilitatea ca Irina să plece peste Ocean, ei bine, în prezent Irinel nu mai este nici el așa de sigur că viitorul Irinei este în România. Asta în ciuda faptului că, aici, fiica sa dispune de o avere semnificativă și de una dintre cele mai impozante moșii, cea de la Izvorani.
I-a făcut CV-ul Irinei

Moni și fostul soț se înțeleg în prezent foarte bine, interesul lor comun fiind binele Irinei. Actuala iubită a lui Mr. Pink a început deja să-i netezească fiicei sale calea spre succes peste Ocean. Mai precis, Moni îi pregătește lansarea Irinei în America. Având un CV impresionant al Irinei, din care fac parte lucrările de artă ale copilei, foarte talentată la pictură, dar și filmulețe cu prezentările de modă din țară, a cărei vedetă a fost, precum și înregistrări de la orele de actorie, Monica îi pregătește deja lansarea în America. Ea a pus o vorbă bună pe unde a putut, la impresari, agenții de talente în special la iubitul său milionar. Odată ce va găsi ceva sigur și avantajos pentru Irina, atunci fiica sa ar urma să-și facă debutul în Statele Unite.
Și Iri ar fi de acord…

Potrivit apropiaților, nici Irinel nu ar zice nu. Și nici nu ar fi exclus ca însuși omul de afaceri să-și mute domiciliul, măcar pentru o perioadă, peste Ocean, unde ar avea o perspectivă mult mai largă în ceea ce privește business-ul. În prezent, ceea ce-l leagă pe Irinel de România este faptul că fiica sa studiază la o școală de renume, recunoscută internațional, unde este o mică vedetă, are mulți prieteni și s-a adaptat foarte bine. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: