Sam04102021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Inovatie Medicala Romaneasca in Nanotehnologie – de 1000 ori mai puternic decat Vitamina C

In sezonul rece sistemul imunitar este pus la incercare, si nu de putine ori se intampla sa racim sau sa ne simtim pur si simplu slabiti, fara energie, intr-o dispozitie mai proasta uneori fara motiv. Ce putem face pentru a ne ajuta organismul sa atenueze aceste dispozitii si sa faca fata cu succes provocarilor exterioare?

Teoria o stim cu totii: nutritionistii recomanda consumul zilnic de fructe si legume, ceaiuri, fructe de padure, sport sau miscare zilnica. De multe ori insa nu "apucam" sa le punem in practica si pentru aceste situatii de preventie si intarire preventiva a organismului iti aducem in atentie si o solutie ce foloseste ultima tehnologie din domeniul medical: nanotehnologia si beneficiile pe care le au antioxidantii in organism.

Nanotehnologia, cea mai noua tehnologie folosita in domeniul sanatatii

Cunoscuta si sub denumirea de „stiinta viitorului”, nanotehnologia reprezinta orice tehnologie al carui rezultat final este de ordin nanometric (cele mai fine particule). In realitate nanotehnologia si inclusiv produsele realizate prin aceasta metoda poseda proprietati deosebit de benefice.

Este si cazul antioxidantului Nanoxyn Alpha, un antioxidant puternic ce ajuta eficient la pastrarea bunastarii organismului, produs dezvoltat prin nanotehnologie. Nanoxyn Alpha este un produs 100% natural si are la baza o formula revolutionara, ce mizeaza pe absorbita maxima si catalizarea efectelor benefice ale ingredientelor.  Mai mult de atat este singurul supliment alimentar care contine si livreaza oxigen, iar beneficiile in acest caz sunt multiple si la nivelul tuturor organelor.


Cum actioneaza NanoxynAlpha  in organism si ce beneficii are

Structura din nanocarbon, NanoSOF, imita aspectul unei spume, ce atrage, capteaza si  neutralizeaza cantitati importante  de toxine si radicali liberi din organism. Prin aducerea de oxigen la nivel celular, Nanoxyn Alpha reduce stresul oxidativ asupra celulelor.

Intareste-ti IMUNITATEA cu cel mai puternic si eficient ANTIOXIDANT!

Beneficiile produsului sunt numeroase, dintre cele mai importante putem mentiona:

- Activarea metabolismului celular prin o mai buna oxigenare,
- Mentinerea si imbunatatirea starii generale de sanatate prin eliminarea toxinelor si a radicalilor liberi,
- Curatarea sistemului digestiv si a ficatului,
- Suport in reglararea glicemiei
- Mentinerea unui flux sanguin sanatos printr-o mai buna circulatie a sangelui,
- Imbunatatirea tonului pielii prin o mai buna circulatie periferica,
- Mentinerea unui nivel sanatos de colesterol si ESR.

Cine  a mai folosit si recomanda  Nanoxyn Alpha?

Nanoxyn a fost deja folosit de sportivi si vedete din Romania, iar in cazul lor rezultatele au fost atat de bune incat au fost de acord sa povesteasca despre experienta lor cu produsul si sa-l recomande.

Federatia Romana de Rugby foloseste Nanoxyn Alpha zilnic  in lupta cu efortul sustinut. Doctorul FRR, Alin Popescu, precizeaza: „Anatomia unui jucător de rugby perfect este o combinaţie de forţă, agilitate si rezistenţă. Nanoxyn  Alpha ne ajută să creştem ritmul antrenamentelor, iar recuperarea musculară ulterioară este mult mai rapidă”. vezi mai multe...
sursa:jurnalul.ro

Stiri mai vechi: