Sam09252021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Accident de metrou în Ungaria. Două garnituri s-au ciocnit, pe Magistrala 2 din Budapesta

Accident de metrou în Ungaria. Două garnituri s-au ciocnit, pe Magistrala 2 din Budapesta Zece persoane au fost rănite la Budapesta după ce două trenuri de metrou au intrat în coliziune pe linia M2 luni dimineaţă devreme, a anunţat Mate Kisdi, purtător de cuvânt al autorităţii de gestionare a dezastrelor în capitala ungară, informează agenţia MTI.

Accidentul s-a produs după ce o garnitură care circula în direcţia staţiei Deli a lovit din spate o altă garnitură de metrou. Ambele trenuri transportau pasageri. Nouă dintre cei răniţi au trebuit să fie duşi la spital pentru a fi trataţi pentru vânătăi şi leziuni ale membrelor, au declarat Serviciile Naţionale de Ambulanţă (OMSZ) pentru MTI. Rănile nu pun în pericol vieţile oamenilor, potrivit OMSZ.

Un pasager a fost tratat la locul accidentului pentru leziuni minore, a declarat un responsabil OMSZ canalului public de ştiri M1. Circulaţia a fost suspendată imediat între Piaţa Ors Vezer şi Stadionul Puskas Ferenc, iar pe traseul respectiv au fost introduse autobuze. vezi mai multe...
sursa:jurnalul.ro

Stiri mai vechi: