Sam10012022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Detaliul care o va nauci pe Andreea Marin: Renata are tatuaje in... limba turca! Nimeni nu a stiut pana azi de ele si doar Tuncay i le-a vazut!

Renata Gheorghe a fost surprinsa recent iesind, pe inserate, din cabinetul lui Tuncay Ozturk, fostul sot al Andreei Marin. Mai mult, ea a fost surprinsa iesind si noaptea, imbracata sumar, intr-un halat si papuci de casa.

Carcotasii sustineau ca in ultima perioada bruneta a tot facut drumuri la cabinetul medicului turc, acolo fiind si resedinta acestuia. (AICI vezi reactia Andreea Marin dupa ce a aflat ca Renata ii viziteaza noaptea fostul sot)

Renata a declarat, imedita dupa ce imaginile au aparut in presa, ca are dureri de spate de mai multi ani si incearca sa le trateze, acesta fiind si scopul vizitelor dese la cabinetul lui Tuncay. In declaratii, bruneta a “scapat” si niste detalii “picante” de la consultatia la care a supus-o medicul turc. Renata a povestit ca si-a dat bluza jos si s-a intins pe un pat, iar Tuncay a inceput sa o consulte, insa a putut sa-i admire si tatuajele in limba turca, despre a caror existenta nimeni nu a stiut pana acum! (Vezi si reactia mamei Renatei, Dana "Criminala", dupa ce a vazut imaginile cu fiica ei iesind noaptea din clinica lui Tuncay). vezi mai multe...
sursa:wowbiz.ro

Stiri mai vechi: