Ma09272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home

Articole

Adevărul despre relația dintre Andreea Bălan și tatăl ei! De ce e supărată vedeta pe Săndel

Adevărul despre relația dintre Andreea Bălan și tatăl ei! De ce e supărată vedeta pe SăndelAdevărul despre relația dintre Andreea Bălan și tatăl ei! De ce e supărată vedeta pe SăndelRelația dintre Andreea Bălan și tatăl ei nu este una bună de ani întregi, motivele neînțelegerilor fiind, de cele mai multe ori, un subiect tabu pentru amândoi. Cu toate acestea, până acum, cei doi nu au fost niciodată atât de departe unul de celălalt, cântăreața devenind din ce în ce mai supărată pe părintele ei.

După ce Săndel Bălan a ajuns la spital, de urgență, Andreea a părut impasibilă la durerea părintelui ei. Iar motivul, spun surse apropiate cântăreței, este unul extrem de bine argumentat. Mai exact, artista a fost deranjată că, până acum, tatăl ei nu a fost niciodată la București pentru a-și vizita nepoțica. Mai mult chiar, ne-au spus surse din apropierea Andreei, Săndel Bălan pare să fie extrem de deranjat de faptul că soția lui, mama artistei, s-a mutat la București pentru a avea grijă de nepoțica lor și pentru a o ajuta pe cântăreață, dorindu-și ca doar el să fie cel ”răsfățat”.

De altfel, lucrurile dintre cei doi nu s-au îmbunătățit nici măcar după ce Săndel Bălan a ajuns pe patul de spital, zilele trecute, Andreea evitând să facă orice fel de comentarii cu privire la starea de sănătate a tatălui ei, preferând însă să posteze pe conturile ei de socializare imagini din timpul concertelor ei, fără să transmită vreun mesaj adresat părintelui ei care, acum, locuiește singur, la Ploiești.
Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri, căreia i-a pus numele Ella Maya. Andreea Bălan şi George Burcea formează un cuplu încă din 2015, relaţia dintre cei doi fiind una foarte serioasă. Andreea Bălan este cântăreaţă şi jurată în cadrul emisiunii "Te cunosc de undeva", difuzată în fiecare sâmbătă seară, pe Antena 1. George Burcea este actor şi a apărut în mai multe videoclipuri, filme, dar şi piese de teatru. vezi mai multe...
sursa:spynews.ro

Stiri mai vechi: