Ma12062022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Cum arată scena unde va concerta Delia în cel mai tare show de Sărbători! O armată de oameni îi fac toate poftele solistei

Au mai rămas doar câteva ore până la cel mai grandios concert de Crăciun al anului. Delia (34 de ani) va susţine un spectacol inedit la Teatrul Naţional din Bucureşti. Toate biletele la VIP au fost epuizate, iar cei 900 de participanţi vor avea parte de multe cadouri şi surprize din partea solistei.

Delia se pregăteşte pentru cel mai tare show de Sărbători, "Delia's Winter Wonderland", care va fi luni (5 decembrie), la Teatrul Naţional, începând cu ora 19:00. Cu doar câteva ore înainte de magnificul show din această seară, Click a intrat în posesia primelor fotografii din culisele celui mai mare concert de Sărbători, în care Delia îşi va ţine pe jar fanii.  Potrivit surselor aproapiate, toate biletele la VIP au fost epuizate, preţul unui singur bilet fiind de 690 de lei. Aşadar, cei care vor fi prezenţi la show nu vor asculta doar muzică, ci vor avea aperitive gourmet, sushi şi şampanie scumpă.

''Lucreză 200 de oameni de aproape 24 de ore încontinuu. Orchestra de 40 de persoane va impresiona într-un show exclusivist. Sunt doar 900 de locuri şi toate sunt ocupate la VIP (n.r. cost bilet: 690 de lei). Înainte de concert, se vor servi cocktail-uri şi sushi, iar la final toată lumea se va muta la Nuba, un club de fiţe din zona de nord a Capitalei. Mai mult de atât, toţi cei prezenţi vor primi cadouri şi vor avea parte de foarte multe surprize. Toate acestea sunt incluse în preţul unui singur bilet'', au declarat pentru Click, în exclusivitate, surse din staff-ul Deliei.

Preţul biletelor a agitat spiritele între fanii artistei, şi asta pentru că cel mai ieftin a fost 490 de lei, iar cel mai scump, 690 de lei. Mulţi dintre aceştia au răbufnit pe reţelele de socializare ale artistei şi au adus în discuţie concertul Rihannei, care a avut loc pe 14 august, în Piaţa Constituţiei din Capitală. La show-ul lui Riri, cel mai scum bilet a fost 648 de lei, iar cel mai ieftin, 172. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: