Ma09272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home

Articole

Irinel e tare trist. Irinuca pleacă la Moni, în America

Milionarul de la Izvorani nu o scapă din ochi pe unica sa fiică, Irinuca, pe care o are în grijă de patru ani, în urma divorţului de mama ei, Monica Gabor. Irinel Columbeanu o duce şi o ia de la şcoală cu maşina de fiţe.

Irinuca este mândria lui Irinel Columbeanu (59 de ani), mai ales că nu e doar premiantă la şcoală, ci este şi foarte talentată la desen şi ca fotomodel.

Pentru că cei doi sunt nedespărţiţi de patru ani, atât acasă, cât şi la evenimente, Irinel va simţi lipsa micuţei, acum, de Sărbătorile de Iarnă, când Irinuca va pleca în America, la Monica Gabor, stabilită peste Ocean, cu iubitul ei, Mr. Pink. Despărţirea de unica sa fiică este dureroasă, iar tristeţea deja se citeşte pe chipul afaceristului.

De cum s-au revăzut, grijuliul tătic a şi luat-o de mână, timp în care i-a atras atenţia micuţei că are şiretul desfăcut la adidaşi. Apoi, Irinuca a oprit la un magazin, pentru a-şi cumpăra un şampon. Dar, de-a lungul vremii, cei doi au mai fost surprinşi în parc, în timp ce se dădeau în leagăne şi se distrau de mama focului, dar şi la film şi la teatru.
Moni şi Mr Pink o aşteaptă cu daruri

Irinuca va petrece Sărbătorile cu mama ei, în America, cu acordul lui Irinel. Omul de afaceri a luat această decizie abia după ce, astă-vară, i-a făcut o vizită fostei neveste ca să se asigure că fiica lui se va simţi bine în casa asiaticului Mr. Pink. Monica este nerăbdătoare să-şi revadă fiica şi i-a promis că o aşteaptă cu bradul făcut şi cu un munte de cadouri. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: