Ma09272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home

Articole

Valentina Pelinel e «stăpână» în vila lui Borcea. Şi-a mutat toate lucrurile în casa din Pipera

Gata cu joaca! De sâmbătă, stăpână peste casa lui Cristi Borcea este doar una şi se numeşte Valentina Pelinel. Frumoasa blondă a aşteptat ca afaceristul să fie un om liber şi abia acum s-a instalat în vila din Pipera. Ea a fost surprinsă în timp ce-şi muta lucrurile în casa în care până pe 17 noiembrie a locuit Alina Vidican.

Încă se numeşte Pelinel (35 de ani), dar nu va mai dura mult până când frumoasa blondă va fi ”doamna Borcea” şi în acte. Deja, primul pas în acest demers a fost făcut de către fostul acţionar al clubului Dinamo, aflat acum în puşcărie.

Cristi (46 de ani) a divorţat de Alina Vidican pe 17 noiembrie, iar următoarea mişcare inteligentă este să o ia de nevastă pe cea care a jucat rol de amantă vroi trei ani: Valentina. Totuşi acest lucru va fi posibil doar în puşcărie, căci magistraţii i-au prelungit lui Borcea pedeapsa cu trei ani jumătate, însă până atunci fosta manechină şi-a intrat în drepturi. Aceasta şi-a luat în serios rolul de stăpână, iar weekendul acesta s-a mutat ”cu căţel, cu purcel”, din Persepolis, acolo unde iubitul plătea o chirie de aproape 3.000 de euro, în vila din Pipera unde până acum două săptămâni a locuit rivala sa, Alina Vidican. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: