Ma09272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home

Articole

Viața de femeie divorțată a Alinei Vidican începe abrupt. Își caută de muncă în SUA!

Viața de femeie divorțată a Alinei Vidican a început joia trecută, când s-a pornunțat divorțul de Borcea. Blonda s-a întors în Statele Unite cu statutul de femeie liberă din punct de vedere civil și sentimental. Proaspăt divorțată, fosta doamnă Borcea este pregătită să ia viața de la capăt, ca orice om normal.

În SUA, Alina Vidican nu a pierdut vremea. Blonda s-a ocupat de creșterea și educarea celor doi copii pe care îi are cu Cristi Borcea, George Mihai (4 ani) și Gloria (1 an) și, în puținul timp liber pe care l-a mai avut, s-a ocupat să-și completeze studiile pentru o viitoare carieră pe care o vizează deja de ceva vreme. Mai exact, Alina urmează cursurile unui master în arhitectură, hotărâtă să se profileze pe designul interior. Experiență are, spun apropiații, dar numai între cei patru pereți ai locuinței sale. Intervalul petrecut în vila conjugală din Pipera, după întemnițarea lui Borcea în ”Dosarul transferurilor” a fost o bună oportunitate de practică. De câte ori simțea că singurătatea începe să o afecteze, fosta doamnă Borcea se apuca de redecorat fiecare cameră a casei, începând invariabil cu dormitoarele copiilor. Și, spun cei care au avut ocazia să-i treacă pragul, rezultatul nu era rău deloc. Tot ea a amenajat și apartamentul de la Miami în care fostul ei soț i-a permis să locuiască încă un an alături de copiii lor.

Dar, revenind, Alina trage tare să își termine studiile pentru a-și depune CV-ul la câteva firme de profil. Este cât se poate de hotărâtă să devină un angajat model și, cu puțin noroc, să ajungă să-și întemeieze propria afacere, acolo, peste Ocean.
Alina Vidican, va reveni constant în țară

”Acum , că Dumnezeu i-a ascultat rugile și divorțul s-a pronunțat, nu-i rămâne decât să-și vadă de planurile ei. Nu se grăbește să-și cumpere o casă a ei, are un an la dispoziție, dar se grăbește să se angajeze. Își dorește mult asta. E ceva ce i-a lipsit în timpul mariajului cu Cristi. În rest, copiii îi ocupă mai tot timpul. Cert este că este hotărâtă să -și trăiască restul vieții în America. Va reveni constant în țară, unde mai are de rezovat chestii legate de acte, până își va lua cetățenia. Momentan e rezident”, ne-a explicat un apropiat al fostei doamne Borcea. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: