Dum04112021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Povestea fabuloasa a romancei care l-a ajutat pe economistul chilian sa fuga cu 1,6 milioane dolari!

Cum a ajuns Maria de la Rachitis vedeta internationala in cel mai mare caz de frauda si deturnare de fonduri din America de Sud.

Maria Runcan, iubita de 36 de ani a economistului chilian Rafael Garay, arestat la Brasov pentru delapidarea a peste 1,5 milioane dolari, reprezinta un mister pentru toata lumea.

Foarte putine informatii despre iubita romanca a economistului chilian arestat la Brasov au fost date publicitatii pana acum, cu toate ca Rafael Garay este extrem de cunoscut in tara lui natala. Chilianul este considerat un adevarat superstar in America de Sud, a participat la multe emisiuni de televiziune, a fost consilierul unor personalitati politice de prima mana iar acum e acuzat ca a escrocat 36 de persoane printr-un joc piramidal, dupa care a fugit cu banii investitorilor.

Nimeni nu pare sa stie in acest moment cine este romanca lui Garay si ce rol are aceasta in poveste. Maria Runcan are 36 de ani si este nascuta in satul Rachitis, comuna Bilbor, judetul Harghita. Cu toate ca s-a vorbit ca are origini maghiare, in realitate aceasta este romanca 100%. Parintii femeii se numesc Gheorghe (72 ani) si Dorica (57 ani) Runcan si sunt de o conditie modesta. Locuiesc intr-o zona izolata, intr-o casa saracacioasa, acolo unde a crescut si Maria. vezi mai multe...
sursa:wowbiz.ro

Stiri mai vechi: